Orhan Çalış Çok Programlı Anadolu Lisesi

Belgegeçer : 03744516261
WEB http://orhancaliscpl.meb.k12.tr
Adres : Yenice Mahallesi Orhan Çalış Caddesi Göynük/BOLU
VİZYON : ORHAN ÇALIŞ ÇOK PROGRAMLI LİSESİ OLARAK VİZYONUMUZ; Çevresiyle etkili iletişim kurabilen, bilimsel akılcı ve mantıklı düşünme becerisine sahip evrensel kültürel ve ailevi değerlerin bilincinde, bir insan olarak insanlık değerlerine sahip çıkan; Türkiye’yi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak eğitim ve öğretim etkinliğinin bir parçası olarak; “Fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür bireyler nasıl yetiştirilir?” sorusuna cevap verecek faaliyetler ve etkinlikler düzenleyerek eğitim, bilim ve kültür merkezi olmak.
MİSYON : ORHAN ÇALIŞ ÇOK PROGRAMLI LİSESİ OLARAK MİSYONUMUZ: Okulumuz için belirlenmiş olan eğitim-öğretim programını çevre faktörlerini de dikkate alarak etkili ve verimli bir şekilde uygulamak, öğrencilerin kabiliyetlerine ve ihtiyaçlarına uygun bir eğitim hizmetini sunmak, onların sosyal, kültürel ve ekonomik ihtiyaçlarını karşılayacak yeteneklerini geliştirmelerine ortam hazırlamak ve okulda öğrenmenin kalitesini artırmak temel işlevimizdir.
BAŞARILAR :
Rehber Öğretmen :
Resim Sınıfı :
Müzik Sınıfı :
Misafirhane : 0
Kütüphane : 1
Hazırlık Sınıfı : 0
Konferans Salonu : 1
Spor Salonu : 0
Öğretim Şekli : Normal
Kantin: 0
Yemekhane : 0
Revir : 0
Saatler : 08:30-17:00
Bağlantı : ADSL (8 Mbit)
Yabancı Dil :
Isınma : Kalorifer
Pansiyon :
Lojman : Sayısı:0
Servis :
Ulaşım : Bolu, Adapazarı, Nallıhan´dan günlük minübüs seferleriyle karşılanmaktadır.
Yerleşim Yeri : Otantik mimari yapısıyla sit alanı ilan edilmiş, tarihi evleri, eserleri ve türbeleriyle manevi bir havası olan şirin bir ilçedir.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl merkezine 100 km, ilçe merkezine 0,5 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Taban-Tavan Puan Bilgileri :
Okulun YGS/LYS Başarı Durumu :
LYS'de Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yurtdışı Proje Faaliyetleri :
Diğer Hususlar :